בהמשך לרעיון של עידו: "מימוש פרוייקט מ-0 עד 100 הקשור לבעייה חברתית פשוטה כיום תו"כ שימוש מוחלט של מערכת קוטרלס", אני מנסה לחשוב אילו נושאים מתאימים. הנה כמה כיוונים אפשריים (דעה אישית שלי כמובן) שאולי יעזרו לכם לבחור רעיון:
-בעיה שיש עליה מידע באחד החשמבירים של הסדנא (http://wiki.hasadna.org.il תחת הכותרת "פרויקטי הסדנא").
-בעיה שגורמת לכם אישית לקטר.
-בעיה שהופיעה בטוויטר של הסדנא: https://twitter.com/hasadna?lang=he.
-בעיה שאנחנו יכולים להגדיר עבורה: מי האנשים שיש להם בעיה ומי האנשים שיכולים לספק פתרון כדי שנוכל לשלוח לכולם קישור לפעילות (זה קשור למודל פח האשפה בעבודה שלי).
נוצר: לפני 4 שנים, 9 חודשים • היעדים עודכנו לפני 4 שנים, 9 חודשים עודכן: לפני 4 שנים, 9 חודשים פיתוח קוטרלס האקתון
רעיון פרוע: לפתוח פעילות על הנושא שנבחר, ולהפיץ את הקישור לכל משתתפי ההאקתון באמצעות החשבונות של הסדנא ב-Facebook, Twitter, Slack ובטח יש עוד ששכחתי. יש מצב שצריך לתאם את זה עם מרי.
נוצרה לפני 4 שנים, 9 חודשים עם 1 הצבעות